Microfibermopper

Lidt mere om rengøringsudstyr som et hele!

En Microfibermoppe kan tjene mange formål, og kan være i mange forskellige størrelser, fælles for Mikrofibermopperne er, at de gør usædvanlig godt rent grundet de specielle twistede microfiberløkker www.microfiberdk.dk selv har udviklet. Ideen med microfiberfladmopperne er, at man undgår at have tunge spande med skulpende vand med sig rundt når man gør rent. Man bruger moppen én gang til den er fyldt med snavs og kommer den så i et vaskenet og senere i vaskemaskinen – og lader så den gøre arbejdet med at rense moppen. Dette kræver dog, at man altid har en rigelig forsyning mopper til rådighed, eksempelvis én moppe pr. rum. På hospitaler, sygehuse, vuggestuer, børnehaver, klasselokaler, klasseværelser, sanitærerum, toiletter, baderum, badeværelser, beboerrum på plejehjem, er det endda et krav, at man skifter mopper for hvert rum og derved mindsker problermer med spredning af smitte e.t.c.

Mikrofiber moppen fra www.microfiberdk.dk har 3 store fordele som gulvmoppe:

1: Den kan feje gulvet i TØR tilstand – her fjernes alle hår og nullermænd / nullerkvinder fra gulvet. Mange finder denne løsning genial på eksempelvis trapper eller andre steder, hvor det er besværligt at komme til med en støvsuger. I TØR tilstand kan Microfiberfladmoppen suge op imod en ½ litter vand, og det ses som en fordel af mange, der skal efterlade et glat gulv helt tørt, så der opnås den bedste skridsikkerhed uden fare for omgivelserne. Tilligemed kan den tørre moppe også anvendes, hvor man ønsker rengøring med minimal brug af vand, f.eks. olierede trægulve.

2: Mikrofibermoppen foretrækkes af mange i let FUGTIG tilstand. Er microfibermoppen netop vasket og er dampende varm, er den nem at håndtere og er jo så allerede prefugtet. Her er den lidt mere effektiv end blot en TØR moppe. Som FUGTIG kan moppen med fordel bruges på parketgulve el.l., hvor gulvet derved kan blive skånet for et overforbrug af vand.

3: Microfiberfladmoppen tjener yderligere et formål som helt VÅD moppe. Her er der en yderst god rengøringsevne på f.eks. klinker og linoliumsgulve. Gøres et større område rent, kan den helt våde moppe anbringes på midten af gulvet, hvor det meste skidt findes. Herefter kan de mest snavsede områder ”blødes op” med den store mængde vand – vores 3i1 mikrofiberfladmoppe kan ofte transportere/indeholde en halv liter vand alt efter størrelsen på moppen. Dernæst kan man med den samme moppe gøre lokalet rent rundt ude i siderne og sluttelig opsuge det snavsede vand fra midten af gulvet – alt i én og samme arbejdsgang.

Her et advarende ord om linoliumsgulve: Hvis gulvoverfladerne er i dårlig stand, dårligt vedligeholdt eller gamle og slidte, måske med gamle rester af kalk, polish og sæberester bider moppen sig fast – hvilket jo netop er det den skal, da den jo skal rengøre gulvet. Her er det vigtigt med dosering af den rigtige plejesæbe og tålmodighed – efter en måneds tid vil man i mange tilfælde komme ned til bunden af gulvet og friktionen mindskes.

Rengøringsudstyr som et hele:

Utrolig mange produkter sælges på internettet – og derfor er der selvsagt en del junk derude. Handler det om rengøringsudstyr, findes der en del, der er alt for dyrt i forhold til, hvad man får for pengene, hertil kommer diverse gebyrer, fragt osv. Ofte ser man, at en billig kvalitet tilbydes enten til for høje eller for lave priser. Det drejer sig om især Microfiberklude, der ikke holder distancen. En klud skal kunne holde til over 90 graders vask uden at drappere eller snørre sig sammen som en bold efter vask – Når Microfiberkludene gør det skyldes det den dårlige og billige kvalitet. Nogle klude har også for vane at krybe i vask eller helt ændre facon – dette må også siges at være utilstedeligt. På www.microfiberdk.dk har vi kun den bedste kvalitet, nemlig klude med dobbelte kantsyninger.

 

Det samme gælder vores Mikrofibermopper og Bomuldsmopper. Ikke så sjældent ses mopper på markedet, der krymper efter få vask – disse mopper er intet værd. Her skal man som kunde huske at benytte sig af sin returret og reklamationsret. Vores 3i1 Mikrofiberfladmopper og Bomuldsmopper holder alle distancen med vask over 90 grader. De har gennemgået utallige tests og er ofte blevet foretrukket af virksomheder og hospitaler, hvor man ikke vil gå på krompromis med kvaliteten. Hospitalsrengøring sætter store krav til hygiejnen, og hospitalet foretager tit de kendte kimtalstests. Vi er stolte over at levere rengøringsudstyr og fladmopper til disse pedanter.

Se mere på: http://www.mst.dk