Microfiber

Har microfiberdk.dk svanemærkede produkter?

Svar: Microfiberdk.dk har ikke miljømærker, da vi mener, at det er en naturlig pligt altid at tilgodese miljøet uanset hvad. Derfor bruger vi ikke energi på svanemærket eller diverse ecolabels. Vi tror ikke det er den rigtige vej at gå, at svanemærke sig til et bedre miljø. Alle bør sætte miljøet på førstepladsen.

Har microfiberdk.dk Rasant-mopper?

Svar: Microfiberdk.dk har ikke den originale rasant moppe. Men vi leverer en usædvanlig god bomuldsmoppe med lommer, der minder om rasant-moppen. Den har den samme komposition og vægt som rasanttypen. Derfor er bomuldsmoppen et godt alternativ til den traditionelle rasantmoppe, da den er mere rentabel.

Sælger microfiberdk.dk moppesæt?

Svar: Ja. På www.rubinsterns.dk sælger vi naturligvis også moppesæt. Man sammensætter selv sit moppesæt præcis, som man vil have det. Man finder en teleskopestang eller teleskobskaft og derefter et moppehoved eller fremfører, man vil anvende. Den blå fremfører med magnet, med den røde knap, er beregnet for mopperne med lommer af rasanttypen. Aluminiumsfremførerne med velcro er beregnet for mikrofibermopperne, og de er i flere størrelser.